Walk & Talk: Mira​-​sol

by edu comelles

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
21:26
2.
3.
4.

about

Un projecte d’Edu Comelles i l’Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol

Un documental sonor basat en el moviment, en l’acte de caminar i parlar. El projecte planteja reflexionar entorn la reivindicació històrica de la piscina pública alhora que permet re-descobrir el Barri a través de l’escolta. Aquest projecte es presenta com un seguit d’entrevistes-passejades sonores amb veïns del Barri de Mira-sol, pensades per a ser escoltades mentre es recorren els carrers del Barri. La idea del projecte pretén realitzar una cartografia sonora basada en la memòria col·lectiva dels veïns al voltant de la temàtica de l’aigua i el lleure que pugui ser escoltada a través d’auriculars mentre es passeja pel barri i se’n recorren els carrers. El resultat el conformaran 4 passejades sonores per quatre recorreguts diferents pel barri.

credits

released May 11, 2015

Les Rieres.

Conversa de Miquel Biosca (veí de Mira-sol i membre de l’AAVV Sant Joan de Mira-sol) i Elena Albareda (investigadora de la gestió de l’aigua al territori). Hem resseguit la Riera de Can Cabassa des del Tanatori fins a les pistes de Mas Gener.

_

La piscina de Mas Gener.

Conversa de Joan Sàbat (veí de Mas Gener) i Ignasi Mangue (historiador de l’aigua). Hem recorregut els voltants del restaurant Mas Gener, els seus carrers, camps i antigues construccions agrícoles.

_

Els orígens del barri.

Conversa de Joaquim Mallach, Jordi Martí i Joaquim Muñoz (veïns de l’entorn de la Bassa de Can Gatxet). Hem sortit de l’estació de Mira-sol fins a trobar el bosc i la bassa de Can Gatxet.

_

Les reivindicacions del barri.

El bosc de Can Gatxet, la Caserna, el Casal i la futura piscina pública. Conversa amb Josep Maria Àngel i Jaume Massanès (veïns de Mira-sol i membres de l’AAVV Sant Joan de Mira-sol). Hem recorregut el barri partint del Bosc de Can Gatxet fins a arribar al Casal Mira-sol i el solar del futur equipament esportiu i la piscina pública.

tags

license

about

edu comelles Valencia, Spain

Graduated in Fine Arts, Edu Comelles works on sound composition since 2006. His works have been published by various netlabels. Comelles is also de curator of Audiotalaia Netlabel and he’s involved in different collective and individual projects involving sound composition and installations. His work tries to investigate the relationships established between sound and location. ... more

contact / help

Contact edu comelles

Streaming and
Download help

Shipping and returns